.

.

Už to je pár let, co jsem zabil svoje svědomí.

Bezmyšlenkovitě zavraždil, ať už mě to nebolí.

Kdybych tehdy věděl, že se to někdy zahojí...

 

Že se vrátí, a bude mi vše vyčítat.

Že zamnou zase přijde, ukáže co jsem udělal.

Jak moc jsem ublížil a co všechno podělal.

 

Beze slova odešel, "účel světí prostředky"

A ty tam stojíš sama, kolem tebe stovky lidí.

Na tváři možná úsměv, ale já ti četl myšlenky.

Na tváři máš úsměv, ale uvnitř křičíš.

 

Tvůj partner odešel, ty teď nevíš co máš dělat.

Teď tě mrzí tvoje slova, že si mi vůbec nadávala.

Všechno si vyčítáš, přemýšlíš co si udělala.

 

Kašli na mě, neudělala si vůbec nic.

Já si jenom nevážil, další most co jsem zapálil.

 

Autor NPPPP, 11.02.2022
Přečteno 122x
Tipy 6
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Friday, Ze čtvrtého světa přicházím, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je pozdě bycha honit.

11.02.2022 15:36:43 | Friday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí