*-*Vře to…

*-*Vře to…

Anotace: ~~~*~~~

 

~-----------------~

 V pavučině to dnes vře

 pavouk se tam s mouchou pře

 že moc mrská nožkami

 tím pavučinu trháš mi.

 A teď moucha hartusí

 prý pavučina ji dusí,

 pavouk se jen ušklíbne

 ať ta moucha už ztichne!

 

 Moucha bzučí víc a víc

 pavouk,ten neslyší nic,

 zalezl si do jetele

 tam má ticho jak v kostele.

 Už se moucha unavila

 a v pavučině snad usnula,

 tak ji pavouk zabalil

 tou svojí nitkou nešetřil.

 

 A tak moucha skončila

 málo se prý učila

 s pavoukem se nemá hádat

 pavučinám se vyhýbat…

 ---------------------

~*~~~*~~~*~~~*~~~*~

Autor Květka Š., 14.02.2022
Přečteno 138x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, Koala, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hravě popsána krutost přírody.

14.02.2022 17:18:45 | Koala

Kouzlíš slovy.

14.02.2022 14:46:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí