Odzbrojen

Odzbrojen

Anotace: Potřeba se vypsat z aktuálního dění

Něhu vystřídal v temnotách strach
na police usedá nový prach
kytky v pokoji vadnou
náladu nemám už žádnou.
 
Někdo na mě šeptá, jak ti je?
i z modrého nebe smutno je
kdy paprsky žlutého slunce pohladí i tebe?
Z toho, co bude zítra v konečcích prstů zebe.
 
Snad mír zapadne do téhle skládanky
a já zase o lásce zaplním tyhle stránky
špatnou vzpomínkou bude ten den jen
jsem odzbrojen…
Autor Anety poetry, 01.03.2022
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Nao Kinjú
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí