Mrk

Mrk

Pohled a poznám pravdu,

mě nezajímá, tak to ignoruju.

Už od mala, babička mě učila.

"Dělej že nejsi, zalez do davu."

 

V davu se špatně dýchá.

Proti proudu špatně plave.

Takže už jsem radši zticha.

Nemám ego, žádná pýcha.

Skrytá hrdost, v zádech dýka.

Bolest, která neutichá.

 

Tyhle jizvy, bolí navždy.

Rány co se nezahojí.

Nepřebolí.

Furt to bolí.

Autor NPPPP, 13.03.2022
Přečteno 138x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Sonador, paradoxy, Nazgulll, Friday, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí