Sněhová vločka

Sněhová vločka

Anotace: Co mam dodat?

Sněhová vločka z nebe padá.
Ptám se v duchu zda máš mě ráda.
Nepovím nic, nechám si to jen pro sebe.
Svěřím se vločkám co padaj od nebe.
Ironie, píšu však nikdy to nebudeš číst.
Doufám, v co?
V brzkou nenávist?
Vločka je jako štěstí, dopadne na dlaň a hned taje.
Vítr fouká a s vločkami jak s našimi životy si hraje.
Nechápu, že…bojím se.
Asi jsem jen člověk co v životě ztrácí se.
Od desíti k pěti a k nule si můj život pádí,
nevím zda tě někdo líbá či tvé vlasy hladí.
Proč ty verše píšu, když ti je nedám?
Proč vždy ve všem chyby hledám?
Autor Azazen, 20.03.2007
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, BloodyButterfly
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básnička. úplně mi vzala dech.

01.04.2007 17:49:00 | angel_s.r.o

Krasne , zima je nadherna...

26.03.2007 12:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí