Můj poslední den

Můj poslední den

Anotace: Už jsem přišla na to,jak bude vypadat

Zlým znamením naslouchám
slyším nářek sýčka
tiše zní mi jako slza
která spadla z víčka.

Černá kočka neštěstí
přeběhla mi přes cestu
teď si budeš,živote,
hledat jinou nevěstu.

V kalendáři třináctého
pátek ještě k tomu všemu
dneska asi nevrátím se
jak to vidím,živá domů.

Na obloze táhnou mraky
dosním si svůj sen
tak takhle teda vypadá
můj poslední den...
Autor Solitary Angel, 20.03.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň hezká. Ale neblázni,vždyť jsou to jen pověry.

28.03.2007 12:13:00 | s.e.n

Dobré rýmování!

20.03.2007 20:46:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí