Pýcha a pád

Pýcha a pád

Anotace: Ponurost s prvky dekadence (: Taková zvláštní forma reflexe...

Pýcha a pád

Pýcha a pád,
prachy utracené,
tělo zatracené,
tolik mám vad...

Pýcha a pád
na mých citech cizopasí,
svědomí své zbraně tasí,
přichází zlá doba, přichází hlad.

Pýcha a pád,
nekončící utrpení,
přehrozné je zatracení,
pálí se mi kůže, strašný to smrad...

Pýcha a pád,
rozpadá se moje tělo,
tělo, jež se strachem chvělo
sto sedmkrát.

Autor Roser, 02.05.2022
Přečteno 128x
Tipy 11
Poslední tipující: Discipulos, šerý, Fialový metal, Psavec, Frr, mkinka, Fractura cordis aperta, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí