Koloběh života

Koloběh života

Černá díra, mlhovina,

to je ale voloviny,

lepší je se dívat hned,

na opravdový lidský svět.

 

Jak střídají se den a noc,

člověk ztrácí nad tím svojí moc,

nad lidským denním mihotáním

zrození života i jeho zkomíráním.

 

Vše provází nás každý den,

spěch a o lásce jen pouhý sen,

kola osudu točí se stále,

co člověku zbývá dále. 

 

Než pouhé těžké porovnání,

co k životu nás dál pohání.......

 

 

Autor Jdarks, 07.05.2022
Přečteno 149x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí