Mráz leží mi na šíji...

Mráz leží mi na šíji...

Anotace: a je to..

Mráz leží mi na šíji
všechno se změnilo
a já už asi nežiji
kde se to zlomilo?
Tu bolest už neskryji...

Jak láska umírá?
A mění se v nenávist
vše krásné zavírá
tak otoč list
a boj na obrátkách nabírá.

Když jeden tolik chtěl,
a druhý vše ničí
pak bodá to, jak útok divokých včel
a nikdo neslyší, jak ten první křičí

A pak už nemáš sílu bojovat,
už čekáš jen na rozřešení
není kde víru dolovat
všude kolem, jen těžké tření.

Já už rezignoval
jsem na tom jak tvá duše
je těžké, abych tě nemiloval
pro mě, děti, každou vteřinou, co kolem kluše...
Autor Nazgulll, 16.05.2022
Přečteno 199x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Stanislav32, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké:) Oslovila hřejivě.

14.06.2022 19:14:57 | Cajka

Když se včely usadí květy poklidí. Vrátí se zas v poklidu do svého přístavu.

30.05.2022 23:17:59 | Cajka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí