Ježkovi Zraky

Ježkovi Zraky

ze sebe
dávám ti v požáru těla
poslední myšlenku
sebranou z popela hrobaříků
to tlukot jejich schránek zůstal..

prohlédnu tmu
přes zavřené oči
v kouři povstanu
během chladné noci
žilnatou deskou z mramoru
mravenčení v konečcích prstů..

ustane tep
oživlé povzdechy
nepálí v důlcích
po zhaslých očích
nápisy v kamenných zdech
dlaní je můžeš číst..
Autor JSH, 19.05.2022
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Emily Říhová, šerý, WWW, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano. Na zdech je povrch plný cévních vlásečnic. Přesto vně dýchají chlad...
Ježkovi oči! Ten projev niterních upomínek*

19.05.2022 21:59:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí