Je to běžná věc...

Je to běžná věc...

Anotace: kdo pozná co zabíjím????kromě svých ideálů???

Jsem vrahem,
bílých andělů,
co padají k nám dolů,
tak lehce,
jako křídla pěvce,
padají mi na ruku,
já svým teplem je zabiju,
odpusťte mi prosím,
že vraha v sobě nosím,
že probouzí mě pocit viny,
v noci hodí se mi hlavou stíny,
nechci životy brát,
ale jak jinak existovat?
miluji vše co nemůžu mít,
chci sama sobě ublížit,
že trápím se ve vinně,
jako alkoholik ve víně.
Autor Optimistick, 21.03.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí