Bolest

Bolest

Anotace: všechno co píši je ze srdce

Ty jsi ta věc co ráno mě v slzách probouzí
že někdo zemřel nebo se nevrátí
Mou duši jsi zahambila
mou lásku si vypudila
Své srdce ti ale nedám
to se raděj do krve probodám.
Než bych se vrhla do tvé náruče zpět
nechci ti v tom vůbec vyhovět.
To se raděj zřeknu lásky, abys ho nezranila
to raděj zemřů se ctí, že jsem ho nezradila
Jsi prokletá i ta duše v tobě je zničená
celým světem dotčená, ublížíš nevávynným
jsem slabá, ve tvé moci zatčená nocí
slunce pán tu není, nastává temnota.
Tvá duše je tak prolhaná, zdmi zakázaná.
Odejdi bolesti nikdo tě nechce.
si zákeřná jak je dlouhé nebe.
Autor Bianka dela Richi, 22.03.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí