Bolavé

Bolavé

Se srdcem bolavým
dnes píši tyto řádky,
že tys mě opustil
a chci vrátit zpátky

Se srdcem bolavým
a smutkem na rtu,
vyčítám Bohu,
že obrátil nám kartu.

Se srdcem bolavým
a tíhou na duši
slyším zlé myšlenky,
co radost mou přehluší.

Se srdcem bolavým
a slzách v očích,
cítím jen únavu
z probdělých nocí.

Se srdcem bolavým
a s tváří v dlaních,
už nemám tvou náklonnost
v každičkém psaní.

Se srdcem bolavým
druhou šanci dám.
Znovu zkusím to,
znovu se odevzdám.

Když tobě bídně je,
chci být tu s tebou.
Přece jsem slíbila,
že jsem jen tvou.

Ve zlém i v dobrém
milenci být mají,
ale teď více horké
chvilky se nám zdají.

Se srdcem bolavým
a šrámem na duši,
to srdce prosím zas
ať už to nezkouší.
Autor ForgetMeNot, 25.08.2022
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hele Bohu nic nevyčítej a už vůbec nějaký karty.)únavu a smutek chápu i šrám na duši,jenže srdce to nezkouší , to je hlava.Jinak hezký úvod tady i zajímavej nick

25.08.2022 16:55:17 | xoxoxo

Citlivé. Hluboké řádky utkané slzami.

25.08.2022 15:55:49 | mkinka

A vítám Tě tady.

25.08.2022 15:56:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí