Kvůli lžím

Kvůli lžím

Anotace: jeslti někdo bude ještě někdy lhát, tak ho ...

Do lží těch schovaných,
za mraky z mraků,
kde nepadá sníh,
on postrádá křídla draků...

...která by jej odnesla zpět,
ne, však on lhal,
a ta všech lží změť,
...ještě jí pomáhal.

Je tolik k smíchu,
a nemá křídla dračí,
lhal - to nejvíc z hříchů,
na jeho srdci stále tančí.

Že všechno je stejné,
tvrdil, že stále dokola,
horký oheň obejme,
a pomoci se dovolá.

On ale volal nahlas a víc,
křičel a draci nepřišli,
prosil z hrdla, z plných plic,
s ohněm v tlamě jej obešli.

Sám zůstal za mraky,
a lži jen z vysoka vidí,
přišel o své draky,
a je pryč ze života lidí.
Autor Aaliyan, 22.03.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí