Zamlžený zrak

Zamlžený zrak

Anotace: Toto je asi 4 měsíce staré a pochází to z doby kdy jsem měl dost blbé období.. A ne, žiletky vážně nemam rád :D

Poslední paprsek slunce míří na mou líc,
pro tebe jsem jen drobné smítko v tůňce,
bohužel nic víc.
Slunce a měsíc, věční jsou bratři.
Už od pradávna k sobě patří.
A kde jsi ty můj měsíci?
Což neslyšíš má slova prosící?
V podvečer na nebi vykoukla duha.
Pryč jsou mé naděje, pryč je má touha.
Bohatý pirát bloudící na moři - v mlze,
marně roztahující své sítě.
Holá bezmoc, žal a hlad,
to osud splétá jeho nitě.
Jak poslední list na podzimním stromě
i já se cítím sám.
Tenhle svět není pro mě, jak šťastný býti mám?
Má mysl tebou je pohlcena
i když vím že je to lež.
Byť s tebou, stejně je osamocena..
Na mých očích žal je znát
přec pro jiné nutím má ústa se smát.
Náhle mi na rtech úsměv zamrzá.
V koupelně na polici žiletku nalézám.
Už nemám více síly
než na to abych otevřel si žíly.
Slunce se probouzí a vstává rudé,
na mě jen ostatním vzpomínka zbude.
Autor hrachlubos, 11.09.2022
Přečteno 129x
Tipy 3
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji, ať máš lepší období

11.09.2022 19:23:08 | mkinka

Děkuji moc :) Už jsem se z toho dostal i když to trvalo delší dobu.. :)

15.09.2022 17:38:50 | hrachlubos

Drž se.

15.09.2022 19:41:09 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí