Hřích

Hřích

Anotace: ...

A co je hřích?
Přeci na každém rohu je nějaký
A od dětství je to jen sníst čokoládu
Potom co si vyčistíme zuby
Je to milovat až za hrob..
Přestože jsme rozervaní na kusy..
I když je láska to skutečná?

Je hřích odmítnout lásku?
Pravdivou, horkou, vášnivou?
Protože realita má silnější armádu..
Možná a možná je větší hřích vyprávět pohádky...
Pohádky plné lásky se šťastným koncem
Které v realitě mají minimální uchycení
Autor Marlene0621, 28.09.2022
Přečteno 152x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Psavec, Jan Kacíř, Marry31, kudlankaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji. V lecčems z toho jsem neměl jasno. Třeba ty zuby...

29.09.2022 15:42:47 | Jan Kacíř

Pro mě je hřích neprožít život naplno, žijeme jen jednou

29.09.2022 11:27:08 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí