Mlčenlivost

Mlčenlivost

Anotace: ...snad smím aspoň psát...

Nemůžu mluvit...

O bílém těle na stříbrném stole
O srdci, jež dávno přestalo bít
(a milovat a toužit a snít)
O rtech, co se už nebudou smát
O rukách, které nic nemohou dát
O rukách, které nic nemohou vzít
O nohách, co náhle nemaj kam jít
O příběhu, který už nemá kdo psát
O jméně, které jsem nechtěla znát
O smutných očích černých jak povidla
O maličkém štítku kousek od chodidla
O maličkém štítku až úplně dole
U bílého těla na stříbrném stole

Nemůžu mluvit...
Autor Fractura cordis aperta, 03.10.2022
Přečteno 150x
Tipy 18
Poslední tipující: Amiradi, Discipulos, jitoush, Marten, Sonador, Roser, Rozmarýna, Fialový metal, zdenka, šerý, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí