Neumím…..

Neumím…..

Anotace: To, že si neumím vzpomenout je spíš přání než realita.Pamatuju si skoro všechno na hodinu a snad i minutu.A tyhle vzpomínky mě nejvíc zabíjí...Jen Ona je ten důvod proč teď píšu.

Neumím si vzpomenout na chuť rtů tvých,
na to jak jsi se dotýkala rukou mých.
Jak tvé rty chutnaly, jaké to bylo?
Nevím, jen pár matných vzpomínek mi zbylo.
Byla to skutečnost či sen?
V mé temnotě jediný bílý den.
Teď už nic.
Proč jsem tedy čekal víc?
Byl jsem naivní jak malé dítě.
Šeptal jsem ti s touhou:Chci tě.
Napsal jsem verše, srdce tam vložil,
věř, že jen pro tebe jsem je složil.
Svět mého srdce se zbořil,
však jen díky tobě znovu ožil.
Neumím si vzpomenout na hebkost tvé kůže,
na tvé rty, jemné jak lístky růže.
Však vzpomínám si na ten cit,
na lásku, kterou díky tobě znám, však nemůžu ji mít.
Autor Azazen, 23.03.2007
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:´( Kéž by takhle někdo psal mně...Tyhle pocity znám, taky nezapomínám...

05.07.2008 21:57:00 | mauvais-ange

Je to.....Prostě úžasný. Nedostává se mi jiných slov

03.11.2007 19:33:00 | Princezna.Smutněnka

já už nevim,jak napsat,že je to dobrý :)

23.03.2007 14:52:00 | Albertinka

takových ještě bude... já to znám tak se drž

23.03.2007 14:28:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí