Přijetí

Přijetí

Anotace: Ztráta a zrada od nejmilovanější osoby pro někoho cizího. Naučit se znovu žít po letech strávených vedle sebe.

Celým mým životem doprovázel mě plamen,
teplý, vroucný, byl mým Sluncem.
Netušila jsem, co pro sebe jednoho dne se stanem,
ty dny jako třísky prolétly srdcem dychtivým.

Byla jsi mi vším svou podstatou,
možná si chtěla víc, v rukách vířící se prach.
Tvé chování je mi krutou odplatou,
Nemám sílu chodit minulosti ve stopách.

Půlka mé duše stala se neznámou,
zanechala těla a odešla v dál.
Mračna sehnala se nad hlavou,
Tíživý pocit, květů jenž se rozpadnou,
trny skrývajíc svůj žal.

K svobodě vede cesta dlouhá,
avšak již vstávám s hrdostí svou.
Střípky ze slov a vzpomínka pouhá,
tvá vůně, tvůj smích, nemají moc nade mnou..
Autor Dcera_Frankensteina, 24.10.2022
Přečteno 169x
Tipy 6
Poslední tipující: Firren, Holoxicht, annanymsová, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, rád jsem četl a počkám si na další .)

24.10.2022 09:45:05 | Constantine

Vítám Tě tu.

24.10.2022 06:18:14 | mkinka

Moc děkuji

24.10.2022 06:19:19 | Dcera_Frankensteina

Rádo se stalo.

24.10.2022 06:29:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí