Zakuklených

Zakuklených

Do zakuklených ranních víček

naladil jsem svět

a sledoval jeho zrnka,

po zuby ozbrojený čas,

úsvit, soumrak

a něco mezi tím…

nebylo pocitu,

co slz byl by hoden

někde tam

v koloběhu koloběhu,

až zase půjdu spát,

den nejspíš vynechám…

 

Autor Caliéry, 07.11.2022
Přečteno 89x
Tipy 5
Poslední tipující: Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. Plynulé myšlenkové pochody. Prima.

07.11.2022 17:07:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí