Přítelkyně, které neodejdou

Přítelkyně, které neodejdou

Anotace: Jedna depresivní.

Nějak jsem si na ni zvykl.
Je klidná, mlčí, útěší.
S ní nevidím, kdo z vás je krypl.
Jen já a ona, vítězství.

Vlastně ne my, jsme tři přece.
Ta kráska hlavu zamotá.
Dámy, páni, seznamte se,
jsou to tma a samota.

Autor HeRaw, 30.11.2022
Přečteno 125x
Tipy 9
Poslední tipující: Dominik Plesr, mkinka, Stanislav32, Fialový metal, Iva Husárková, Bufik, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí