Holčička

Holčička

Malička holčička perník si střelila,
Teď je z ní feťačka, všechno by vrátila.
Přišla už o všechno, co jí život dal,
Perník ji všechny hezký věci vzal stejně si střílí dál

Kdo te maličké holčičce pomůže?
Vždyť ona sama už dál nemůže.
Chtěla by zase jednou normálně žít,
Začít znovu, začít věřit a už nesnažit.

Být zase oblíbenou mezi přáteli, to je její sen,
Teď ji zbylo temno, měla toho nechat, ještě kdyz sama z te tmy mohla ven.

Její život je rozdělávat a natahovat do jehly čáry,
Jen to svinstvo vidí a neodolá a ví, že si dá,
Už po několikáté keci o čistotě jsou v háji,
Další dávka v krvi koluje a nic negativního opět nevnímá.
Autor ToxicVerun, 01.12.2022
Přečteno 139x
Tipy 1
Poslední tipující: kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To zní jako volání duše o pomoc. Bože, z hloubi volám tě. Já tu stojím, ztracena v tomto temném světě. Ukaž mi prosím cestu. To znám, jen má temnota není tak temná. Modlím se za holčičku, i když jsem nevěřící, aby našla v sobě světlo svého boha. Aby jí řekl, proč sem přišla a dal jí pocítit, že ji neopustil, jen jej neviděla. Aby jí dal sílu vykročit z temnoty za světlem.

03.12.2022 09:15:09 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí