Sbohem

Sbohem

Je konec?

Ptáš se

 

Skutečně?

Ano

Někdo jiný?

Ne

Cos mohl jinak?

 

Tvé otázky

řežou

Jako střepy

Sám sobě

Sypeš sůl

do ran

 

Nemá to smysl

Pochop

Doufala jsem

v přátelství

Teď?

Pochybuji

 

Někdy cítím

moře

smutku

 

Včera to byl

jen kalich

Dnes?

Plné vědro

Nechci

pokračovat

Nedělej to

Prosím

 

Zhoršuješ to

Oběma

Nemyslíš?

Ukonči to

nesmyslné prodlužování

 

Omlouvám se

Tohle je

Konec

Autor Iris, 03.12.2022
Přečteno 206x
Tipy 12
Poslední tipující: Amiradi, mkinka, M.A.Rek, Bufik, Iva Husárková, jenommarie, Frr, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozchod...
to je jako první, druhý, stý, tisící schod,
a stále nevíš zda klesáš či stoupáš.

04.12.2022 20:43:39 | M.A.Rek

I toto uvědomění si
je nutné
nevytvářet bolest
..sobě..druhému..vzájemně.
Umět upustit..jít dál a říci sbohem.*

03.12.2022 23:05:36 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí