Úděl tvůj

Úděl tvůj

Anotace: Jednou mi jeden známý řekl, že píšu hodně o sobě. Budiž tedy, nezapírám, i tohle je o mně.

Nemluv když nemůžeš když ústa tvá navždy uzamčena
Ty oči máš a od srdcí klíč budiž to tedy přiměřená cena
za lásku tvou cit tvůj za tvé pochopení
za vše co dáváš však odměny není
není lásky není citu není člověka
ni nikoho kdo cítí nikoho kdo čeká
na slova tvá zvuk úst tvých
na jazyk úst tvých oněmlých
Ty milovat smíš cit a láska jsou tvou zbraní
avšak hned zapomeň na věrné milování
věz že tys pouze žena
žena co dává ač už nic nemá
Jsi tou co být by snad ani nechtěla
Jsi tou co jiným připomíná anděla
Pro jiné jsi vším jsi vším co nemají
Jsi tou kterou mají kterou neznají
Ty's světem kolem sebe nepochopena
Ty světem kolem jsi navždy polapena
Ty's všemi obdivována všemi známa
Nakonec však zemřeš potichu a sama
Autor pax.deora, 25.03.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč blbou náladu? Tohle není o náladě, tohle je o mém osobním názoru na svůj dosavadní i budoucí život a prostě je v tom obsažen i jeden zážitek, který mě v tomhle docela utvrdil, takže ne blbá nálada, ale přesvědčení

25.03.2007 20:27:00 | pax.deora

hodně se mi líbil závěr

25.03.2007 09:42:00 | Albertinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí