bičem trestaný

bičem trestaný

Anotace: muže se člověk trápit z pocitu, že ho někdo miluje??...může

Kolem rukou obruče,
na nohách řetězi,
pláč bolesti stékajíc,
chtěl si víc a víc,
stopy kapek na tváři,
jsou jak na závodní dráze,
řekls tiše...draze
chtěl bych být tvým druhým já,
v jednoho se sloučit,
si jediná, kdo mi náplň do života dá..
ve štestí se smočit..
naděje plné ruce,
v kapse ke mně důvěru,
žádný rychle, žádný prudce,
nezažiješ nevěru..
pomalinku, neublížit tvoji duši,tvému snění,
z mé strany přátelství, nic víc v tom není..
Bič jako by tě trestal,
necítíš se o moc líp,
do mysli sis právě vepsal..
nechce mě už mít..
Autor Woski, 25.03.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí