Jsem...

Jsem...

Anotace: je to něco v čem se teď topím...docela dost...

Jsem...
zničená jako loď vlnami,
jako Srí Lanka Tsunami.
ponořená do svých pocitů,
jak Noe v Atlantiku.
zraněná ve svém srdci,
jako Julie toužící po pomoci.
uzavřená svými výčitkami,
jako Orestes před Delfami.
oběšena svými představami,
jako Lakmé prádelními šňůrami.
obklíčena svědomým mým,
jako Antigona strýcem svým.
nechána na pospas osudu,
jako Titanic po nárazu do ledu.
utopená v cizím světě,
jako Archimédes ve své větě.
zblázněná dnešní dobou,
jako Král Lear svou chorobou.
posetá neštěstím celá,
jako Iásonova Médea.
mrtvá čekají na svůj čas,
jako Corpse Bride na ženichův hlas...
Autor Optimistick, 25.03.2007
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...mooc..:-)...některé rýmy byly přímo ukázkové :-)...jinak děkuju...:-)

29.03.2007 13:25:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí