Pozdě?

Pozdě?

Kdo zaplaší démony, když se vzdám světla?
Předem prohraný boj nelze vyhrát.
V tvém náručí tak bledá se zdám.
Sledovala jsem cizí mraky,
cizí slunce hřálo mou tvář.

Proč ještě volám to jméno,
když je ticho tak nesnesitelné?
Možná, že čekám, že se vrátíš.
Skrze slzy se těžce dýchá.

Na každém rohu je čekání,
každý pohled je souhlas.
Když se pravda změní v lež,
je pozdě.
Autor Gabrielle Taroka, 26.03.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekne jsi tohle napsala ... tleskaaaaaam.

23.04.2007 00:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí