Hvězdy

Hvězdy

Anotace: Hvězdy nám dávají naději ale občas naděje přijde pozdě..

Hvězdičky na nebi tichounce blikají,
slza mi stéká, stírám ji potají.
Máme své problémy které nás trápí,
ztráta i samota v dálce se ztratí.
Hvězdy jsou daleko, lítají samy,
chybí jim pocity, na duši šrámy.
Mraky je občas na chvíli zahalí,
oni však nezoufaj, neztrácí naději.
Jednou zas vylezou vesele zazáří,
kouknou se po kraji s úsměvem na tváři.
Pak hledí strnule, jsou plní rozruchu,
na dubu na laně, houpu se ve vzduchu.
Autor hrachlubos, 13.04.2023
Přečteno 105x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marťas9, Marry31, kozorožka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí