Slzy

Slzy

Anotace: Zaplakala nad osudem svým a stvořila verš, plakala dál a stvořila sloku...

Plakala v krajině beze snů
Plakala a nikdo s ní nebyl
Plakala …

Proč slza za slzou opouštěla její víčko
Padala k bradě přes líčko
Leskla se maličko

Plakala …

Proč slzy smutku a žalu nevěstí
Podle dávných pověstí
Nic ke štěstí

Plakala …

Proč není nikdo, kdo u ní by stál
Když život se smál
A nepřestal

Plakala …

Plakala a noc jako den
Se náhle změnila v sen
V krajině beze snů
Kde sen ani snem nebyl
Autor pax.deora, 27.03.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí