Šedomodré oči

Šedomodré oči

 

 

Po ostrém kamení bosa chodí 

Nejvyššm trestem jest samota

Chtěla,by odlétnout vzducholodí

V koruny stromů vlasy své zamotat 

 

Nosila lásku bláhově po kapsách

Jedna byla prázdná, ta druhá vysypaná

Teď už jí hýčká ve svých vzpomínkách 

Že díky šedomodrým očím nebývala sama.

 

 

 

 

 

 

Autor L.B, 12.05.2023
Přečteno 96x
Tipy 12
Poslední tipující: Veru, Žluťák, Sonador, blues, Dreamy, Psavec, Nazgulll
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí