Tisíc let

Tisíc let

Anotace: Bez anotace

Tisíc let jako by uplynulo
Od chvíle kdy viděl jsem tě naposled
Tolik bych si přál, aby vše zlé pominulo
A já tě měl stále poblíž, stále na dohled

Tisíc let jako by uplynulo
Od krásných to momentů strávených s tebou
a já stále žádám srdce tvé, aby mi prominulo
že při pomyšlení na tebe plním se láskou, plním se něhou

Tisíc let jako by uplynulo
co mé srdce naříká, tebe hledaje
točíc se v jednom bludném kruhu
od tvého odchodu můj život kůží zebry je
bez jediného světlého pruhu
Autor Pavel Kučera, 27.03.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádherná báseň.Vím co cítíš.Drž se:).

27.03.2007 11:26:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí