O zastávce

O zastávce

V přítmí zastávky autobusu

chtěl jsem dát své milé pusu

ze tmy člověk v černém přišel

a prý jestli by se vešel

 

Teď s ní jezdí v autobuse
a já sám sním o té puse



Proč chtít líbat na zastávce,

                        když podrazil mě lásky správce?

Autor Acqua Silente, 23.05.2023
Přečteno 107x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, Marťas9, Kan, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí