Supi

Supi

Anotace: Snědl jsem hodně sýru, abych měl na supy sílu.

Sletěli se supi ze všech stran, zobáky měli dokořán.
Každý ze zbytků chtěl nejvíce, škubali jako šílení, však přišli o velké jmění.
Osud či co však rozhodl, že supům zůstali jen zbytky,
že svojí chamtivostí osud urazili, a tak vše dopadlo dobře,
děkuji Ti Pane Bože.

Děkuji Ti Pane Bože hlavně také za to, že na těch co mi nejvíce záleží,
zůstali v mém srdci dále a co víc si přát, pro pána krále.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 07.06.2023
Přečteno 88x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, Psavec, Frr, šerý, paradoxy, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí