Zpátky

Zpátky

Anotace: Again with or without you...

Vraťme zpátky čas,
jen o pár dní dozadu,
když jsme byli šťastní,
já jsem teď prázdná.

otoč se dozadu,
a podívej se na mě,
ty nechal jsi mě tam,
já jsem teď sama.

Zastav ty své kroky,
ať nevidíš vpřed,
protože tady teď stojím,
já jsem smutná.

Chytni se a klid,
přej mému srdci,
když už nic víc,
já jsem nezemřela.
Autor Aaliyan, 28.03.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí