Kdybych nenáviděla...

Kdybych nenáviděla...

Anotace: Kdybych nenáviděla toho, koho miluji.....................

Hlasem nabroušené břitvy
mým citům k němu se smál,
že pláču, ani nevnímal...

Ozvěna nekonečných muk
třásla mou smutnou duší,
že umírám, ani netuší...

Jiskru naděje poslední
ledem svého srdce hasí,
že trpím, vědět musí...

Vysušil studnu lásky
žárem své lhostejnosti,
že nenávidím, bude tušiti...
Autor Nikytu, 29.03.2007
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutně - smutná až tak hezky - hezká,
že z těch pocitů z ní, roním slzy!!!

Píšeš moc hezky, věříš?!

29.03.2007 17:20:00 | Dejfor

Hezké, ale tak smutné.

29.03.2007 00:25:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí