---Smrt---

---Smrt---

Stejně jak voda, utíká čas….
I když jsi odešel, zůstaneš v nás,
Zůstaneš v našich srdcích navždy -
vzpomínat na tebe bude každý,
kdo si aspoň jednou přál,
abys tu s námi zůstal dál...

Všude panuje smutek a žal.
Proč jsi tu s námi nezůstal dál?!
Proč jsi teď jinde, proč jsi pryč?!
Mít tak od nebeské brány klíč,
navštívíme tě a vrátíme zpět
na ten náš krásný živý svět.

Víme však, že jsi v jiném světě,
Kde všude jen kvítí kvete.
Víme, že se ti tam líbí,
nám se stýská, moc nám chybíš.
Nejde však otevřít nebeskou bránu
a dostat se do nebeského chrámu....

Na tvém hrobě kvete kvítí
a také tam svíčka svítí,
abys věděl, že nezapomínáme
a že na tebe vzpomínáme.
Ještě, že tam máš božský klid
a věčného slunce svit.
Autor Janeala100, 15.08.2023
Přečteno 65x
Tipy 7
Poslední tipující: Marťas9, IronDodo, MatyhoZmaty, Žluťák, Psavec, Anfádis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale pěkně napsaná.

16.08.2023 21:09:50 | Marťas9

Dokud jsou lidé, co si mrtvé pamatuji, jsou i mrtvý živý... Tím to nechci nijak shazovat ... Báseň se mi líbí :)

16.08.2023 05:16:43 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí