Světlo a Temnota I.

Světlo a Temnota I.

Anotace: ...

Světlo v duši zkomírá,

Temnota do ní vstoupila

Do svých hlubin ji pohlcuje,

jako magnet ji přitahuje

 

Temnota, čím dál více sílí,

kdo se jí však postaví

Světlo v duši mi moc schází,

protože Temnota pomalu přichází

 

Jednou se Temnota umoudří,

že jednoho dne ustoupí

Světlo ji pak vystřídá,

Temnota se jinou cestou vydá

 

Světlo po záchraně křičí,

kdo ji vyslyší

Jednou Temnotu nadobro zničí,

Světlo nad Temnotou zvítězí,

Temnota nad Světlem prohrává

Autor Misha, 16.08.2023
Přečteno 144x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, kozorožka, IronDodo, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Temnotou duše vykoupaná
vstane jednou časně z rána
a vesele si zazpívá.
Tančit bude jako divá
Jen tak, prostě šťastná,
že je ještě živá :-)

16.08.2023 09:52:27 | kozorožka

děkuji Ti za krátkou báseň, moc se mi líbí a na duši i na srdci pohladila zároveň i hřeje:-)

16.08.2023 18:54:01 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí