Strasti

Strasti

Anotace: Budu na Vás vzpomínat.

Opírám se abych neupadla,

svět kolem mě se otřásl,

silou velikou jako dlouho ne. 

 

Kolem očí řasenková čerň,

v koši zmačkané kapesníky,

to jak srpen zahodil srpy.

 

Pomalu jsem zapomínala,

že srdce může dostat ránu,

teď zpátky v klubku jsem.

 

Už chápu, proč tolik pršelo,

nebe se bouřilo a brečelo,

nad nespravedlností života.

 

 

 

 

 

Autor girasole, 28.08.2023
Přečteno 76x
Tipy 11
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Jan Kacíř, kozorožka, Fialový metal, Psavec, Ondra, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je také pěkná báseň.

13.09.2023 21:55:03 | Václav

Chápu Tvé řádky
I dnes znovu
Blesky protínají oblohu
A hřmí

28.08.2023 23:57:29 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí