O snění a krvi

O snění a krvi

O tom snu
v němž v karmínu jsme leželi
stále myslím každý den
a ty zrádné myšlenky
staly se mým přítelem

Z toho snu
v němž zuby nehty zdi jsem drásal
trpím velkou závratí
mnohé city v srdci nosím
doufám že se neztratí

Z toho snu
v němž v oblaka monstra vylétla
i v horku já klepu se
bojím se že já jsem nebem
bojím se že zlámu se

A tím snem
v němž naleznul jsem ruce tvoje
tím já jsem se provinil
moje ruce teď od krve
osud sytě poskvrnil

Autor Mikuláš_Pine, 02.09.2023
Přečteno 83x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí