Smutná princezna I.

Smutná princezna I.

Anotace: ...

Smutnou princeznou jsem se stala,

v srdci mém těžká bolest zavládla

Ztratila jsem vše, co mě dříve těšilo,

teď ve tmě trpím, v samotě se skrývám

 

Krásný zámek, který byl mým domovem,

se v temný a chladný proměnil

Verše se jako výstraha zvedají,

že v mém životě už není radostí

 

Můj princi, můj milý, kam Tvá láska zmizela?

V dálce se ztratila, Tvé sliby zanikly

Ve své vlastní bolesti jsem uvězněna,

bez naděje na šťastný konec

 

Pláču slzy, které nikdo nevidí,

mé srdce umírá, pomalu krvácí

Smutnou princeznou jsem se stala,

můj osud je zapečetěný

 

Ale možná jednoho dne zázrak přijde,

z tohoto vězení mě osvobodí

Možná se můj princ vrátí,

slunce na obloze znovu zazáří

 

Smutnou princeznou jsem se stala,

věřím, že to není můj konec

V hloubi duše se jiskra naděje skrývá,

budu bojovat, dokud nezvítězím 

Autor Misha, 11.09.2023
Přečteno 86x
Tipy 5
Poslední tipující: cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mišulko, princezno smuténková, bojovat budem všichni, nejsi v tom sama...a s princi je to někdy holt těžký, v pohádkách se jim daří, ale v běžným životě... občas selhávaj...

11.09.2023 09:11:23 | cappuccinogirl

to s Tebou souhlasím, kapučínko, se svým princem to mám těžký, v poslední době mi dává dost zabrat a čím dál hlouběji se do smutku a žalu ponořuji, častěji se hádáme, ale úplně zbytečně, pak v noci nespím a všechny myšlenky se mi v hlavě honí:-(

11.09.2023 20:01:11 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí