Odloučení

Odloučení

Anotace: Tahle je trochu starší...

Po pláži se procházím
a do útesů zacházím.
Slunce právě zapadá
a mě teďka napadá,
co asi tak děláš,
když mě tam teď nemáš.

Jsme od sebe stovky mil,
kéž bys o mně aspoň snil.
Začíná mi chladno být,
Kdybys mě tak do náručí mohl skrýt...

Vlny útes omývají
a má duše smutek tají.
Srdce mi teď láskou puká
a působí mi hrozná muka.

Západ slunce skončil
a mně život se ztenčil.
Je kratší zas o jeden den.
Teď už mi zbývá jen
o tobě nějaký hezký sen...
Autor Laivindia, 30.03.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufejme, že tě někdo do svého náručí jednou schová a bude o tobě snít.Básnička nádherná, vzpomínám si:).

02.04.2007 10:33:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí