Oční Kontakt

Oční Kontakt

Anotace: často toužím poznat smrt...většinou na vlastní kůži však tentokrát jsem chtěla být její zprostředkovatel...trvalo to chvíli ale bylo to silné...

Oční kontakt udržuje náš rozhovor
v našich srdcích už prázdný pluje vor
láska se ztratila rozplynula se v mraky
já si pomalu balím své saky a paky

Jen jedna věc zůstává nedotčana
jen jedna myšlenka nevyslovena
však ve dveřích se jí neubráním
Tobě svým nápadem strach naháním

Oční kontakt udržuje náš rozhovor
tikají hodiny, přemýšlím kde je lavor
není čas, zachvíli odjíždějí poslední vlaky
a tak Tě ubodám před komářími zraky

Krvelačná bestie nevydrží a letí pryč
myslím, že na zahrádce máme rýč
do lavoru s horkou vodou liju vanish
štve mě, že zase nepřítomě do stropu hledíš

Krev ždímám do lavoru, hladí mě po rukách
nemrzí mě, že pro mou radost Tys umřel v mukách
krev rozplývá se v lavoru voda je slastně rudá
s Tebou miláčku, je už zase hrozná nuda

Oční kontakt je prázdný jak vylitý lavor
ale na mě mrtvolko nečeká policejní dozor
Tvé tělo pod hlínou mizí, mé tělo jde taky
v životě Tě udržují jen komáří zraky
Autor Never, 30.03.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak krásné okouzlení smrtí, moc se líbí i myšlenka básně:).

02.04.2007 11:01:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí