Cesta do nebe (Pojď za ní)

Cesta do nebe (Pojď za ní)

Anotace: cesta

Tiché kroky di nebe,
cesta zrádná,
kdo za ruku povede?
Chodba je prázdná.

Tiché ticho v místech,
kde nikdo nechodí,
tam přestává i dech,
noví se zde narodí.

Už nejdou zpět na zemi,
pio chodbě tiše jdou,
bílá cesta-spasení,
domů už nepřijdou.

Rovně tiché kroky,
hlas do zdi se ztratil,
pak brána.za ní mraky,
nikdo se odtud nevrátil.

A na mracích postele,
a nové cizí domovy,
ticho, jako v kostele,
však zmizí z duše okovy.

Tiché myšlenky v tichém hrobě,
a kroky v šepotu po trávě,
a to všechno-kvůli tobě,
je vnebi právě.
Autor Aaliyan, 30.03.2007
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí