Ve středě

Ve středě

 

Křížem krážem

já točím se

dokolečka

a dokola

až mně uletí

malá včelka

o kolečko víc

nemám vůbec nic

jen sama sebe

takhle ve středě

dívám se na svět

začnu se vrtět

a hle:

lidé umírají

nejen potají

ale

pěkně na očích

všechno je pro smích

TO

co dokázalo

naše lidstvo

je na to hrdé

již tisíce let

pláče srdce

nejen v kostele

teče proudem krev

a já ve středě

ztrácím se ve tmě

zbývá vteřina

JSEM SNAD JEDINÁ?

 

Autor Penemue, 11.10.2023
Přečteno 404x
Tipy 14
Poslední tipující: Jarunka, Frr, narra peregrini, IronDodo, Bufik, Psavec, Anfádis, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenky a silný příběh v textu.

11.10.2023 17:25:12 | mkinka

tak asi jest, děkuji *

11.10.2023 17:25:31 | Penemue

Ano.

11.10.2023 17:28:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí