Vězení

Vězení

 

 

 **

Klec nemusí být vězením

*

To dělá naše vědomí

**

 

Chtěli jsme svobodu

Vytvořili jsme

"Novou Demokracii"

Nuže TA ale

Se stala postrachem

Všeho přirozeného

Co tady ještě zbylo

 

Státní občanství

Státní příslušnost

Co vlastmám?

Narozena zde

V místní kotlině

Již kdysi dávno

Bylo to na hovno

Bylo? ...

 

Cítím se divně

Asi nemám nic

Ale mé srdce

Nezná hranic

Tak je silné

Tak je přímé

Přirozené

 

Slova nestačí

Nejsou potřeba

Ve státě nikoho

Jsem stále sama

Na to všechno

Na ty Vaše lži

Kterými krmíte

Tu podstatu sebe

Kterou zabíjíte

Jedinou pravou

Živou část

Sebe sama

ACH

 

 

Autor Penemue, 12.10.2023
Přečteno 326x
Tipy 9
Poslední tipující: Jarunka, Žluťák, IronDodo, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slyším Tvé volání a je mi z toho také smutno...

21.11.2023 23:21:48 | Jarunka

volám, volám a stále obsazeno :)

22.11.2023 13:28:55 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí