Bílá

Bílá

  

Vždy jsem měla ráda podzim,

brodit se po kotníky v listí,

přimrzlý čumák, orosený brýle,

všude je tak pohodový klídek.

 

Tvoří se jinovatka na řasách,

toto je příchozí zimy známka,

když dýchám si přes šálu do očí

a nad hlavou mi poletuje sníh.

 

Jsem šťastná, ale každý rok méně,

protože všude ubývá té bílé,

kterou dokáže namalovat vše,

matka příroda, už chci za ní ven.

 

Autor Penemue, 19.10.2023
Přečteno 387x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, jort1, IronDodo, Žluťák, Psavec, Anfádis, Bufik, Frr, o3_gambit
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach..jak já Ti rozumím.

22.11.2023 23:07:54 | Jarunka

;)

22.11.2023 23:22:03 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí