Otče

Otče

 


Otče, zdá se to jako by to bylo včera,
kdy jsem naposledy tvůj obličej viděla.
Šťastné i ty nešťastné chvilky z dětství
se vynořují průběžně v dospělosti.

Modřiny zbledly, vzpomínky mizí,
bolest, ale zůstává, otče.
Matka mi vždy dodávala síly
a jak bezbřehý smutek roste...

Ubližuju teď nejen sobě,
protože ‘s ubližoval ty mně.
Z toho kolotoče nejde slézt,
a to utrpení prozradí oči mé.

 

Autor Penemue, 23.10.2023
Přečteno 156x
Tipy 11
Poslední tipující: Jarunka, jort1, IronDodo, J's .., Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, Penemue!
Emoce pro čtenáře i autora, tak jsi to minule myslela?

23.10.2023 22:47:16 | Žluťák

tak to je na tobě a na nikom jiném *

24.10.2023 11:08:04 | Penemue

Tak tohle je smutný...

23.10.2023 21:56:23 | cappuccinogirl

každý život je vlastně smutný :(

24.10.2023 11:06:31 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí