Ještě před pár měsíci

Ještě před pár měsíci

Anotace: Lásko prosím pojď domů..prosím.. potřebuju tě.. ještě před pár měsíci jsme byli šťastní.. tak proč ne teď?

Ještě před pár měsíci jsi stál vedle mě,

teď tě zavřeli za zdi vězení každý jsme na jedné straně.

Ještě před pár měsíci jsme se radovali ze života,

teď jsme každý sám a trápí nás samota.

 

Ještě před pár měsíci jsme nezodpovědně život žili,

teď litujeme chyb,bez nich by jsme se možná rozloučili.

Ještě před pár měsíci jsme si ani jeden nedokázali připustit,

že každým dnem tě můžou vzít a uvěznit.

 

Ještě před pár měsíci jsme oba měli silné řeči,

teď oba každý večer po tom druhém tiše brečí.

Ještě před pár měsíci jsi mi nechtěl uvěřit,

že tě nechystám po tvém nástupu do basy opustit.

 

Teď už je za námi více jak půl roku a jsme spolu dál,

zbytečně jsi se o mě a naší lásku bál.

Mé srdce patří tobě A počká než se vrátíš zpět,

ať půl trestu nebo klidně i 10 let

 

LÁSKO! spolu překonáme všechno zlé nic nás nezničí…

LÁSKO! už se blíží den kdy se vše k dobrému otočí…

LÁSKO! zavřít mi tě mohli ale pustit mi tě musí..

LÁSKO! ať se děje cokoliv jsem ta co tě navždy srdce nosí…

Autor ToxicVerun, 16.11.2023
Přečteno 127x
Tipy 7
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jarunka, Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná báseň a smutný je i Tvůj příběh. Říkám si, proč mladí lidé takto zahazují dar, který jim byl dán. A tím darem je Život.

16.11.2023 21:57:52 | Jarunka

Nezahazujeme život.. prostě... Žijeme tak.. jak chceme v tu danou chvíli... Žijeme okamžikem.. nežijeme díváním se dopředu... Jsme tady a teď... Ale bohužel... Někdy to dopadne tak jako to teď dopadlo u mě a přítele...

07.12.2023 00:07:34 | ToxicVerun

Tato báseň se mi líbí víc, než ty tvé ostatní...ale ne formou, ale tématem, které mi není až tak blízké...tato báseň je pěkné vyznání...

16.11.2023 07:25:13 | o3_gambit

Z celého srdce ti moc a moc děkuju za tvůj opravdu hezký komentář...

07.12.2023 00:05:56 | ToxicVerun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí