Lovcův nářek

Lovcův nářek

Anotace: ... když ulovíte jelena a vaše milá tomu není ráda...

                                          Hajného nářek

 

Má milá má své oči jako len,

však asi slzou zrůžoví jí dnes,

ve chvíli, kdy se dozví, ach dozví se,

že ten, co nedbal její rady, už neuvidí les.

On leží tu, je úžasný i v chvíli smrt svojí,

proč neposlechl moji milou jen?

Teď leží tu a ten hajný se bojí,

zda do očí se vrátí milé len

 

Autor mravenec, 25.11.2023
Přečteno 75x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, o3_gambit, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí