Stíny osamělosti

Stíny osamělosti

Anotace: ...

V temnotě se hořký pláč rozléhá,

osamělost se krajinou v noci toulá

Srdce, zkroušené v tiché bolesti,

útěchu ve vánku a dešti hledá

 

Stromy se nad starou cestou sklání,

vzpomínky do propasti času klesají

Prázdnota zhluboka do duše mrazí,

cesty k zítřku se beznadějné a křehké zdají

 

Oči, zatoulané v mlhavém zraku,

touží po lásce, která vybledla do šera

V mysli tichý hlas ztracených slov zní,

je to symfonie trpkosti a zoufalství

 

Smutek je společník mého srdce,

postupuje jako stín ve světě rozsypaných snů

Ale i ve tmě se může jiskra naděje objevit,

odvaha mě doprovází, abych znovu lásku našla 

Autor Misha, 15.12.2023
Přečteno 73x
Tipy 5
Poslední tipující: o3_gambit, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí